Menu

Auto rulate 

   

Chevrolet Corvette expus la Salonul Auto de la Frankfurt

Producătorul american de automobile a prezentat oficial versiunea pentru 2020 a automobilui sportiv.

Noul Chevrolet Corvette se remarcă prin caroseria aerodinamică, cu linii bine definite și prize de ventilație de dimensiuni generoase, la nivelul bării de protecție față pentru răcirea radiatoarelor, dar și în zona mediană și posterioară pentru răcirea motorului. Corvette 2020 va fi disponibil în 12 culori exterioare și numeroase teme pentru habitaclul.

2020 chevrolete corvette 6.jpg

Interiorul dispune de trei tipuri de scaune, șase combinații de culori interioare și șase culori pentru centurile de siguranță. Printre cele mai importante dotări interioare se remarcă instrumentele de bord digitale, sistemul de infotainment cu ercran de dimensiuni mari și butoanele poziționate pe tunelul ce desparte cele două scaune.

2020 chevrolete corvette 7.jpg
Cel mai important aspect al unei mașinii sport îl reprezintă motortizarea, iar noul Corvette să bine la acest capitol, fiind propulsat de un motor V8 de 6.2 litri, aspirat natural, ce produce 495 cp la 6 450 rpm și 637 Nm la 5 150 rpm.

2020 chevrolete corvette 8.jpg
Unitatea pe benzină este poziționată între cabină și portbagaj și este cuplată la o cutie automată cu opt rapoarte și ambreiaj dublu, ce transmite toată puterea către roțile din spate.

phone Telefon vanzari: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 08:00 - 17:30

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register