Menu

Auto rulate 

   

Opel a prezentat Astra facelift

Producătorul german de automobile a expus în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt noua versiune a compactei sale.

2019 opel astra 4

Singurele diferențe estetice dintre actualul și viitorul model le reprezintă grila frontală cu efect 3D, camera retrovizoare, instrumentele de bord digitale și sistemul de infotainment cu ecran de 8 inch.

Opel Astra facelift va beneficia de propulsoare pe benzină de 1.2 și 1.4 litri, cu puteri cuprinse între 110 și 145 cai. Motorizarea cea mai mică va fi oferită exclusiv cu transmisie manuală în timp ce versiunea de 145 de cai va putea fi achiziționată împreună cu transmisia automată CVT. Singurele caracteristici cunoscute momentan sunt consumurile de carburant ce vor fi cuprinse între 5.2 și 5.9 litri la suta de kilometri.

2019 opel astra 5

Propulsoarele diesel vor beneficia de sisteme de reducere a poluării, precum filtru de particule, AdBlue, catalizator SCR și catalizator de oxidare. Astfel, Astra facelift va putea fi achiziționat în compania unității diesel de 1.5 litri ce produce 105 sau 122 cp, și respectă normele de poluare actuale. Propulsorul diesel va fi disponibil cu transmisia manuală cu 6 trepte sau automată cu 9 trepte.

phone Telefon vanzari: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 08:00 - 17:30

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register