Menu

Auto rulate 

   

Ford a dezvăluit Galaxy și S-Max facelift

Producătorul american de automobile a oferit primele imagini și informații oficiale cu noile versiuni ale MPV-urilor sale.

2019 ford s max galaxy facelift 1

Noua versiune Galaxy va beneficia de blocuri optice cromate, grilă frontală de dimensiuni mai mari, bară de protecție cu elemente decorative cromate și jante din aliaj de 19 inch. S-Max va fi dotat cu grilă frontală cu design nou, cu finisaj negru pentru versiunea ST și crom satinat în versiunea Vignale, dar și cu jante din aliaj de 19 inch.

Cele două MPV-uri vor primi scaune frontale noi și posibilitatea de a coborî cele două rânduri de scaune posterioare prin intermediul unui buton, iar în cazul modelului Galaxy, al treilea rând de scaune va putea fi înălțat electronic. Pe lista dotărilor interioare se va afla și hotspot-ul wifi cu posibilitate de a conecta până la 10 telefoane.

Sub capotă vom întâlni în continuare cele două versiuni ale motorului diesel de 2.0 litri, 148 sau 187 cai putere, cu transmisia manuală cu șase rapoarte, sau cea automată cu opt trepte.

phone Telefon vanzari: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 08:00 - 17:30

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register