Menu

Auto rulate 

   

Chevrolet a prezentat Corvette Stingray

Producătorul american de automobile a a expus în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles versiunea decapotabilă a coupe-ului de înaltă performanță.

20202 corvette stingray 5

Noul Corvette se remarcă prin caroseria aerodinamică, cu linii bine definite și prize de ventilație de dimensiuni generoase, la nivelul bării de protecție față pentru răcirea radiatoarelor, dar și în zona mediană și posterioară pentru răcirea motorului.

Corvette Stingray va fi dotat cu un plafon metalic cu acționare electrică, fiind pus în mișcare de șase motoare, ce pot ridica sau coborî acoperișul în 16 secunde, la viteze de până la 50 km/h. În versiunea standard, plafonul este finisat în aceeași culoare ca restul caroseriei, însă opțional se poate alege un finisaj în nuanța carbonului.

20202 corvette stingray 6

Interiorul dispune de trei tipuri de scaune, șase combinații de culori interioare și șase culori pentru centurile de siguranță. Printre cele mai importante dotări interioare se remarcă instrumentele de bord digitale, sistemul de infotainment cu ercran de dimensiuni mari și butoanele poziționate pe tunelul ce desparte cele două scaune.

Corvette Stingray va fi propulsat de un motor V8 de 6.2 litri, aspirat natural, ce produce 495 cp la 6 450 rpm și 637 Nm la 5 150 rpm. Unitatea pe benzină este poziționată între cabină și portbagaj și este cuplată la o cutie automată cu opt rapoarte și ambreiaj dublu, ce transmite toată puterea către roțile din spate.

 

phone Telefon vanzari: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 08:00 - 17:30

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register