Menu

Auto rulate 

   

Lexus a dezvăluit UX 300e

Producătorul japonez de automobile a oferit primele imagini și informații oficiale cu versiunea electrică a SUV-ului subcompact.

2020 ux 300e 2

Versiunea electrică a lui Lexus UX se deosebește de versiunile convenționale prin grila frontală restilizată, bara de protecție față cu design nou și prizele de ventilație de mici dimensiuni.

Habitaclul este identic cu cel al modelelor cu sisteme de propulsie conveționale, singurele diferențe fiind informațiile afișate de instrumentele de bord digitale și ornamentul schimbătorului de viteze. UX 300e dispune însă de o antifonare superioară modelelor de bază, întrucât susține producătorul nipon, zgomotele provenite de la rularea pe asfalt sau sunetele produse de vânt pot fi auzite mai ușor, în lipsa unui motor termic.

2020 ux 300e 3

Acesta a fost înlocuit de unul electric montat pe axa frontală, și produce 201 cp cu 300 Nm. Alimentarea este asigurată de un pachet de acumulatori de 54.3 kWh, ce asigură o autonomie de până la 400 km.

2020 ux 300e 4

Lexus UX 300e va dispune de un generator de sunete, pentru alertarea pietonilor, atunci când SUV-ul electric se deplasează cu viteză scăzută.

 

phone Telefon vanzari: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 08:00 - 17:30

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register