Menu

Auto rulate 

   

Jaguar a dezvăluit XE Reims Edition

Producătorul britanic de automobile a oferit primele imagini și informații oficiale cu ediția specială XE.

2020 jaguar xe reims edition 2

XE Reims Edition va fi produs într-o serie limitată de doar 200 de unități și va beneficia de vopsea exterioară ‘French Racing Blue’, o nuanță utilizată și pe edițiile limitate XKR-S și XFR-S, ce contrastează cu finisajul de culoare neagră al grilei frontale, jantelor din aliaj de 19 inch, ramelor geamurilor laterale, plafonului și carcaselor oglinzilor.

2020 jaguar xe reims edition 3

Interiorul este personalizat prin intermediul tapițeriei din piele de culoare neagră, cu broderie contrastantă și lunetă cu tentă fumurie, iar pe lista dotărilor interioare întâlnim parbrizul și volanul cu încălzire.

2020 jaguar xe reims edition 4

XE Reims Edition mai vine dotat cu blocuri optice cu tehnologie LED și cameră retrovizoare, iar propulsia este asigurată de motorul turbo de 2.0 litri, ce produce 247 cp și 365Nm. Puterea este transmisă la sol prin intermediul cutiei de viteze automate cu opt trepte, ce asigură o accelerație de la 0 la 100 km/h în 6.5 secunde.

phone Telefon vanzari: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 08:00 - 17:30

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register