Menu

Auto rulate 

   

Skoda a dezvăluit Fabia Combi Scoutline facelift

Fabia Combi Scoutline facelift

Producătorul ceh de automobile a dezvăluit noua versiune a celui mai mic model destinat condusului pe teren accidentat.

Skoda Fabia facelift a fost prezentată în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie a acestui an și s-a deosebit de versiunea anterioară prin intermediul noii tehnologii de tip LED pentru faruri, jantele din aliaj opționale, și sistemele de infotainment de ultimă generație.

Aceste dotări se vor afla și pe lista noii versiuni Scoutline, ce va prelua aceleași elemente exterioare de la restul modelelor pentru teren accidentat. Aici menționăm protecțiile suplimentare de culoare neagră pentru pasajele roților și pragurile exterioare, dar și finisajul argintiu pentru carcasele oglinzilor exterioare și barele de amarare pentru plafon.

Design-ul exterior este completat de către bările de protecție față-spate restilizate și de jantele din aliaj de 16 inci, ca dotare standard, sau cele opționale de 17 inch, model Braga.

Fabia Combi Scoutline facelift va fi disponibilă exclusiv cu motoare pe benzină, precum unitatea de 1.0 litri aspirată natural, de 60 sau 75 cp, sau TSI-ul cu aceeași capacitate cilindrică, dar care produce 95 sau 110 cp.

865572l 

Ambele propulsoare în trei cilindri respectă normele de poluare EU6d-TEMP, grație sistemului start/stop și a celui de recuperare a energiei la frânare, precum și a filtrelor de particule pentru cele două versiuni TSI.

Lista dotărilor opționale este preluată de la modelul din care derivă, și include farurile şi stopurile de tip LED și sistemele de asistență Auto Light Assist, Blind Spot Detect și Low Traffic Alert low.

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register