Menu

Auto rulate 

   

Jaguar a dezvăluit F-Type Chequered Flag

Producătorul britanic de automobile a prezentat primele imagini și informații oficiale cu versiunea aniversară a roadster-ului F-Type.
Jaguar F-Type Chequered Flag marchează împlinirea a 70 de ani de activitate în domeniul construcției de mașini sport și vine cu o serie de modificări de ordin estetic, ce îl deosebește de versiunile de serie.

F-Type Chequered Flag va fi disponibil în versiunile coupe și convertible, și va putea fi configurat în trei culori exterioare: Caldera Red, Fuji White și Carpathian Grey. Noul F-Type va beneficia de praguri laterale oferite de divizia specială SVO, jante din aliaj cu dimensiunea de 20 inch, special concepute pentru acest modelm și sistem de frânare cu etriere de culoare roșie.
În cazul versiunilor coupe, design-ul exterior va fi completat de plafonul de culoare neagră.
Interiorul va fi personalizat prin intermediul tapițeriei din piele Windsor și cusături contrastante de culoare roșie sau gri, plafoniera acoperită cu piele întoarsă de culoare neagră și un semn de “ora 12” pe volan.

Jaguar F-Type Chequered Jaguar F-Type Chequered

Pe lista dotărilor exterioare se vor mai afla elementele decorative din aluminiu de culoare închisă și steagurile caroiate de pe plăcuța de identificare și tetiere.

F-Type Chequered Flag va fi propulsat, la alegere, de motorul turbo în patru cilindri de 300 cp, sau unitatea V6 de 3.0 litri, cu 340 sau 380 cp. Toate motorizările vor veni cuplate la transmisia automată în opt trepte, iar puterea va fi transmisă la sol prin intermediul roților spate, sau printr-un sistem de tracțiune integrală, în cazul motorului de 380 cai putere.

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register