Menu

Auto rulate 

   

Volkswagen a dezvăluit noul Amarok Aventura

Producătorul german de automobile a dezvăluit versiunea de top a pick-up-ului de clasă medie. Amarok Aventura reprezintă versiunea de top a pick-up-ului german și beneficiază de o serie de îmbunătățiri de ordin estetic. Acestea constau în jantele din aliaj de 20 de inch Talca, bara pentru benă la culoarea caroseriei și logo Aventura, precum și bările laterale cu treaptă, cu finisaj argintiu și iluminare LED.


Aventura va putea fi comandat în toate culorile disponibile pentru modelul Amarok, însă va dispune de o reducere pentru nuanțele Ravenna Blue și Indium Grey. Tot la capitolul dotări exterioare, mai sunt incluse protecțiile suplimentare montate sub caroserie și interiorul benei, oglinzile exterioare cu rabatare electrică, farurile și ștergătoarele automate, precum și luminile de ceață cu funcția cornering.

Interiorul beneficiază de navigație prin satelit, Discover Media Navigation, covorașe personalizate, scaune cu reglaj pe 14 poziții și tapițerie Nappa, volan acoperit cu piele și padele pentru schimbătorul de viteze.Amarok Aventura este propulsat de motorul diesel în șase cilindri de 3.0 litri, ce produce 254 de cai putere, sau 268 când este utilizată funcția boost, și 580 Nm între 1 400 și 3 000 rpm.

Puterea este transmisă la sol prin intermediul cutiei automate cu 8 viteze și a sistemului de tracțiune integrală.

phone Ionut: 0745088660 /  phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Log In or Register