Menu

Auto rulate 

   

Volkswagern a dezvaluit conceptul Tarok

Producătorul german de automobile a oferit cu prilejul Salonului Auto de la Sao Paolo primele imagini și informații oficiale cu conceptul viitorului pick-up.

Conceptul Tarok va beneficia în viitorul apropiat de o versiune de serie ce, conform surselor oficiale de la Volkswagen, nu va suferi modificări importante. Cu toate avestea, Tarok atrage atenția printr-o serie de elemente ce, cel mai probabil, vor lipsi de pe versiunea de serie.

Printre acestea se află grila frontală și prizele de ventilație de pe bara de protecție față iluminate, stâlpii C cu finisaj metalic și stopurile ce se întind pe toata lungimea hayonului.

Conceptul Tarok dispune de o benă cu o lungime de aproximativ un metru, însă capacitatea de încărcare poate fi crescută prin deschiderea panoului ce desparte bena de cabină. Prin rabatarea banchetei, se ajunge la o lungime de încărcare de aproximativ 1.8 metri, pentru transportul încărcăturilor de până la o tonă.Interiorul adoptă un stil minimalist, sărac în butoane fizice, dar cu instrumente de bord digitale și un sistem de infotaiment cu ecran generos.

Volkswagen Tarok este propulsat de un motor de 1.4 litri TSI în patru cilindri, ce dezvoltă 148 cai putere, transmiși la sol prin intermediul cutiei automate cu șase trepte și a sistemului de tracțiune integrală 4 motion.Propotipul funcționează cu etanol sau amestec de etanol și benzină, însă versiunea de serie va dispune de TDI-ul de 2.0 litri cu aceeași putere.

phone Ionut: 0745088660 /  phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Log In or Register