Menu

Auto rulate 

   

Mitsubishi a dezvăluit noul L200

Producătorul japonez de automobile a oferit primele imagini și informații oficiale cu noua versiune a pick-up-ului compact.

Actuala generație a utilitarei de la Mitsubihi a fost lansată în 2014 iar constructorul nipon s-a deschis să ofere o serie de modificări estetice și tehnice, ce va menține L200 în topul modelelor din gamă.Modificările de design sunt substanțiale, și urmează cele mai noi tendințe ale producătorului japozez, în partea frontală putându-se sesiza apariția grilei de tip “Dynamic Shield”, ispirată de cea a crossover-ului Eclipse Cross.

Pentru părțile laterale, Mitsubishi a oferit aripi mai proeminente, cu pasaje ale roților mai pronunțate iar partea posterioară a primit stopuri cu liniile mai drepte și o bară de protecție nouă.Interiorul nu a fost modificat atât de puternic precum caroseria, însă și aici putem observa prezența unor materiale noi și a unui design mai modern pentru prizele de aerisire.

L200 mai plusează și la capitolul tehnologie, beneficiind de sistemele de control ale transmisiei, tracțiunii și a frânării pe terenuri accidentate, în modurile Gravel, Mud/Snow, Sand și Rock. Coborârea pantelor abrupte sau alunecoase va fi mai ușoară grație funcției Hill Descent Control, ce va controla viteza de deplasare.Tot la capitolul tehnologie mai punctăm sistemele de siguranță Forward Collision Mitigation pentru detectarea mașinilor și a persoanelor din fața pick-up-ului, avertizarea la prezența automobilelor în unghiul mort, sistemul de asistență la mers cu spatele și Ultrasonic Misacceleration Mitigation, sistemul ce împiedică apăsarea incorectă a accelerației la intrarea și ieșirea din spații închise.

Mitsubishi nu a oferit momentan informații despre motorizarea lui L200 facelift, însă transmisia în cinci rapoarte va fi înlocuită cu una cu șase viteze.

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register