Menu

Auto rulate 

   

BMW a dezvăluit M340 xDrive

Producătorul bavarez de automobile a oferit primele imagini și informații oficiale cu cea mai puternică versiune disponibilă a noii Serii 3

Noua Serie 3 de la BMW a fost prezentată în cadrul Salonului Auto de la Paris iar cea mai puternică versiunea va fi evident modelul M3, însă acesta va fi lansat anul viitor. Însă producătorul german nu va sta cu mâinile în sân până atunci și va profita de Salonul Auto din Los Angeles din această lună pentru expunerea modelului M340 xDrive.M340 xDrive se deosebește de restul modelelor din gamă prin intermediul grilei frontale cu un model interior nou, un kitului pentru caroserie ce oferă un aspect agresiv, prin jantele din aliaj de 18 sau 19 inch, spoilerul pentru portbagaj și terminațiile pentru eșapament.

Modificări au fost făcute și la interior, acolo unde au fost montate scaune sport cu tapițerie din piele Sensatec și Alcantara, specifice modelelor M, și volanul M Sport.Sub capotă întâlnim motorul de 3.0 litri cu șase cilindri în linie, la fel ca vechea generație 340i, dar cu un turbocompresor și injectoare noi. Acestea produc mai multă presiune și oferă un surplus de 47 cp și 50 Nm, pentru o putere maximă de 374 cp și 500 Nm.

Spre deosebire de vechiul model, puterea este transmisă la sol prin intermediul sistemului de tracțiune integrală și a transmisiei automate cu opt rapoarte. Cu toate acestea, modurile Sport și Sport+ transmit toată puterea către roțile din spate acolo unde a fost montat un diferențial blocabil.Astfel, M340 xDrive poate atinge suta de kilometri în 4.4 secunde, jumătate de secundă mai puțin decât predecesorul său, iar oprirea este asigurată de un set de frâne noi, cu discuri de 348 mm în față și 345 mm pe spate.


Pe lista dotărilor tehnice se mai află funcția de Launch control, sistemul de evacuare controlat prin supape, suspensia M Sport cu gardă la sol mai mică cu 10 mm și amortizoare adaptive.  

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register