Menu

Auto rulate 

   

Toyota a dezvăluit Corolla sedanProducătorul japonez de automobile a oferit primele imagini și informații oficiale cu noua generație a compactei Corolla.

A 12-a generație a modelului Corolla sedan este bazată pe platforma tehnică TNGA, Toyota New Global Architecture, aceeași platformă care stă deja la baza modelelor Avalon, C-HR, și Camry.Din punct de vedere estetic, noua Corolla se remarcă prin farurile de dimensiuni mai mici, grație tehnologiei de tip LED, grila frontală îngustată și bara de protecție față a căror lamele au fost inlocuite de un design tip fagure.

O scurtă privire la interior și observăm imediat sistemul de infotainment Entune cu ecran de 7.0 sau 8.0 inch, cu conectivitate Apple CarPlay și hotspot WiFi, iar pentru versiunile de top navigația inclusă în instrumentarul de bord și sistemul audio JBL. Vizibilitatea de la interior a fost îmbunătățită prin coborârea liniei inferioare a parbrizului, adoptarea unor montanți A mai subțiri și poziționarea mai bună a oglinzilor retrovizoare exterioare.

 

Lista sistemelor de siguranță cuprinde: Pre-Collision System cu monitorizare pentru pietoni și bicicliști, cruise control adaptiv, avertizarea la părăsirea benzii de rulare, recunoașterea semnelor de circulație și faza lungă automată.

Sub capotă întâlnim motorul pe benzină de 1.6 litri ce dezvoltă 132 cai putere, alături de transmisia manuală sau CVT, sau sistemul de propulsie hibrid format dintr-un motor pe benzină și unul electric, ce asigură un consum de 4.3 litri la suta de kilometri.

phone Ionut: 0745088660 /  phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Log In or Register