Menu

Auto rulate 

   

Volkswagen a dezvăluit Tiguan Black Style R-Line

Producătorul german de automobile a oferit primele imagini și informații cu pachetul estetic disponibil pentru crossover-ul compact.

Pachetul Black Style R-Line reprezintă o serie de modificări de ordin estetic, ce aduc un plus de sportivitate modelului Tiguan, pentru cei care consideră că versiunea simplă R-Line nu este suficientă.Disponibil pe versiunile de echipare Comfortline și Highline, pachetul oferă elemente decorative pentru prizele de ventilație din bara frontală, jante din aliaj de 19-inch “Sebring”, extensii pentru pasajele roților, finisaj negru pentru carcasele oglinzilor exterioare, bare pentru plafon și un spoiler pentru partea superioară a hayonului.

Design-ul exterior este completat de linia de culoare neagră din partea inferioară a ușilor și până la bara de protecție spate, precum și geamurile laterale spate și luneta cu tentă de culoare închisă, ce absorb până la 90% din lumina exterioară.  Tiguan Black Style R-Line este disponibil exclusiv în culorile pentru caroserie Mother-of-Pearl-Effect Oryx White, Pure White, Indium Grey Metallic și Pearl-Effect Deep Black iar singura modificare interioară constă în volanul multifuncțional îmbrăcat în piele.

phone Ionut: 0745088660 /  phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Log In or Register