Menu

Auto rulate 

   

Volkswagen a dezvăluit Tiguan Black Style R-Line

Producătorul german de automobile a oferit primele imagini și informații cu pachetul estetic disponibil pentru crossover-ul compact.

Pachetul Black Style R-Line reprezintă o serie de modificări de ordin estetic, ce aduc un plus de sportivitate modelului Tiguan, pentru cei care consideră că versiunea simplă R-Line nu este suficientă.Disponibil pe versiunile de echipare Comfortline și Highline, pachetul oferă elemente decorative pentru prizele de ventilație din bara frontală, jante din aliaj de 19-inch “Sebring”, extensii pentru pasajele roților, finisaj negru pentru carcasele oglinzilor exterioare, bare pentru plafon și un spoiler pentru partea superioară a hayonului.

Design-ul exterior este completat de linia de culoare neagră din partea inferioară a ușilor și până la bara de protecție spate, precum și geamurile laterale spate și luneta cu tentă de culoare închisă, ce absorb până la 90% din lumina exterioară.  Tiguan Black Style R-Line este disponibil exclusiv în culorile pentru caroserie Mother-of-Pearl-Effect Oryx White, Pure White, Indium Grey Metallic și Pearl-Effect Deep Black iar singura modificare interioară constă în volanul multifuncțional îmbrăcat în piele.

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register