Menu

Auto rulate 

   

Mazda a prezentat noul Mazda 3 la Salonul Auto de la Los Angeles

Producătorul japonez de automobile a prezentat a șasea generație a compactei sale cu prilejul Salonului Auto de la Los Angeles.

Rivalul modelelor Ford Focus și Kia Ceed are o lungime de 4.459 mm și o înălțime de 1.445 mm, în timp ce varianta sedan măsoară 4.662 mm în lungime și 1.440 mm în înălțime. Ambele modele au lățimea de 1.797 mm și un ampatament de 2.725mm, oferind un spațiu generos pentru ocupanții locurilor din spate.



Design-ul exterior este inspirat de conceptul Kai, expus la Salonul Auto din Tokyo de anul trecut, remarcându-se prin partea frontală alungită, grila frontală largă, farurile înguste și montanții A de dimensiuni reduse, pentru o mai bună vizibilitate a șoferului.

Interiorul surpinde prin linia mediană a bordului, ce beneficiază de finisaje în mai multe culori, prin prizele de ventilație cu poziție joasă și sistemul de infotainment cu ecran de 8.8 inch, cu formă dreptunghiulară, controlat prin intermediul unui comutator rotativ poziționat în apropierea schimbătorului de viteze.



Lista propulsoarelor este alcătuită din noile versiuni ale motoarelor pe benzină de 1.5, 2.0 și 2.5 litri, SkyActiv-G, cu modificări la sistemul de admisie și pistoane pentru performanțe mari la un consum de combustibil mai mic, dar și dieselul de 1.8 litri SkyActiv-D, cu injectoare noi, ce reduc zgomotul la rulare. Transmisia va fi asigurată de cutii de viteze manuale sau automate în șase trepte.

Producătorul japonez nu a oferit detalii referitoare la performanțele motoarelor și păstrează secrete și datele noului motor turbo pe benzină SkyActiv-X, cu aprindere prin compresie controlată de bujie. Această tehnologie va asigura un consum de combustibil cu 30% mai mic comparativ cu un motor clasic pe benzină, dar și un cuplu mai mare.



Pe lista modificărilor tehnice intră și suspensia spate, ce trece de la sistemul multi-link la bara de torsiune, iar la capitolul siguranță, Mazda punctează prin sistemele Traffic Jam Assistant ce controlează accelerația, frânarea și direcția în trafic aglomerat, și Driver Monitoring System ce utilizează camere cu LED-uri și infraroșu pentru a detecta apropierea altor mașini din unghiurile moarte.

phone Telefon vanzari: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 08:00 - 17:30

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register