Menu

Auto rulate 

   

Honda a dezvăluit HR-V Sport

Producătorul japonez de automobile a oferit primele imagini și informații oficiale cu noua versiune de echipare a crossover-ului subcompact.HR-V Sport reprezintă o versiune mai dinamică a crossover-ului subcompact și se deosebește de restul gamei prin grila frontală cu finisaj negru, extensiile pentru pasajele roților, sub care se regăsesc jantele din aliaj de culoare neagră de 18 inch, și prin carcasele oglinzilor de culoare neagră.

Modificările continuă și în partea din spate, acolo unde Honda a montat o bară de protecție restilizată, stopuri cu tentă fumurie, elemente decorative de culoare neagră pentru hayon și sistemul de evacuare cu eșapament dublu.Dotările interioare ale versiunii Sport includ tapițeria în culorile roșu și negru, plafoniera de culoare neagră, scaunele încălzite, sistemul de navigație, conectivitarea Bluetooth și sistemul de climatizare în două zone.

HR-V Sport va fi propulsată de motorul turbo pe benzină de 1.5 litri de 180 cp și va dispune de șasiu modificat și de suspensie cu amortizoare "Performance Damper", ce mențin posiția caroseriei dreaptă chiar și în timpul virajelor sau trecerilor peste denivelări, pentru un control al direcției mai precis.

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register