Menu

Auto rulate 

   

Skoda a prezentat noul Scala

Producătorul ceh de automobile a prezentat înlocuitorul lui Rapid Spaceback în cadrul unui eveniment ce a avut loc în Tel Aviv.

Primele zvonuri că modelul Rapid Spaceback va avea un înlocuitor au apărut în luna iulie a acestui și s-au concretizat în cadrul unui eveniment organizat în unul din cele mai mari orașe din Ierusalim.Skoda Scala este mai lungă, mai lată și mai înaltă decât modelul pe care îl înlocuiește, fiind bazată pe platforma tehnică MQB A0. Noul hatchback are o lungime de 4362 mm, lățime de 1793 mm și o înălțime de 1471 mm. Grație ampatamentului de 2649 mm, habitaclul oferă destul spațiu pentru pasageri dar și un portbagaj de 1.410 litri, cu 30 de litri mai mult decât Rapid Spaceback.

Exteriorul noului model este influențat de către conceptul Vision RS, lansat în cadrul Salonului Auto de la Paris, și include farurile și stopurile cu tehnologie LED, precum și semnalizatoare dinamice.

Interiorul dispune de materiale noi și tehnologie de ultimă oră, precum instrumentele de bord digitale cu ecran de 10.25 inch sau sistemul de infotainment, cu ecran tactil de 9.2 inch.Skoda Scala va prelua motoare deja existente în Grupul Volkswagen, precum TSI-ul în trei cilindri de 1.0 litri, cu două versiuni de putere: 95 cai cuplat la transmisia manuală cu cinci rapoarte, sau 115 cai, disponibil împreună cu o cutie manuală cu șase viteze sau DSG-ul cu șapte rapoarte.

Versiunile superioare vor putea fi echipate cu TSI-ul de 1.5 litri ce produce 150 cai putere sau TDI-ul de 115 cai putere, ambele disponibile împreună cu transmisia manuală cu șase rapoarte sau cea automată cu șapte trepte.

Pe viitor, Skoda va oferi și un motor alimentat cu gaz natural comprimat, 1.0 litri G-TEC de 90 cp, transmiși la sol prin intermediul unei cutii manuale cu șase viteze.Lista dotărilor tehnice este completată de sistemul Sport Chassis Control, ce scade garda la sol cu 15 mm, pentru un plus de sportivitate.

phone Ionut: 0745088660 /  phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Log In or Register