Menu

Auto rulate 

   

Viitorul Audi A4 Avant surprins în timpul testelor

Producătorul german de automobile a început testele de iarnă cu viitoarea versiune a break-ului din clasa D.

Viitorul Audi A4 va prelua design-ul celor mai recente modele lansate de producătorul din Ingolstadt, precum grila frontală de mici dimensiuni și blocurile optice redesenate. Cu toate că prototipul surprins în imagini este puternic camuflat, este de așteptat ca A4 2019 să păstreze elemente precum plafonul și geamurile de pe actualul model, dar să dispună de uși și aripi cu design nou.Partea din spate prezintă un spoiler nou, bară de protecție, terminații pentru eșapament și stopuri restilizate. Cu toate că modelul dispune de patru țevi de eșapament, forma acestora și bara de protecție cu design simplu denotă că nu avem de-a face cu versiunea sportivă RS4.

Este de așteptat ca la interior să regăsim sisteme de infotainment cu ecrane de 8.8 sau 10.1 inch, dar și instrumentele de bord digitale cu ecran de 12.3 inch, pentru versiunile superioare.Sub capotă vom întâlni aceleași motoare TSI și TDI, de pe actualul model, însă cu o serie de modificări menite să respecte cele mai noi standarde de poluare. Alte modificări tehnice se vor realiza la sistemul de rulate și suspensie, pentru o creștere a manevrabilității dar și a confortului interior.

Cu toate că nu există informații oficiale în acest sens, se așteaptă ca noul A4 Avant să fie lansat la finele anului viitor.

phone Ionut: 0745088660 /  phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Log In or Register