Menu

Auto rulate 

   

ABT a dezvăluit primul set de îmbunătățiri pentru noul Touareg

Tunerul german de automobile a oferit primele imagini și informații oficiale cu primul packet de tuning pentru cea mai recentă versiune a SUV-ului de clasă medie.Nu știm dacă specialiștii de la ABT au avut lipsă de inspirație la capitolul design, sau dacă s-au concentrat prea mult pe modificările tehnice, însă singurele noutăți de ordin estetic le reprezintă jantele din aliaj cu dimensiuni cuprinse între 20 și 22 inch, cu finisaje de culoare neagră lucioasă sau mată, și luminile de intrare de pe uși, ce proiectează logo-ul ABT pe asfalt.

De la noutățile exterioare trecem direct la modificările de sub capotă, acolo unde propulsorul diesel de 3.0 litri a primit o unitate electronică de control marca ABT, ce asigură o transmisie optimă a puterii. Astfel, puterea TDI-ul în șase cilindri a crescut de la 286 la 330 cai, iar cuplul de la 600 Nm la 650 Nm.

    

Surplusul de putere a dus la o scădere a timpului de accelerație de la 0 la 100 km/h de la 6.1 la 5.9 secunde, viteza maximă fiind limitată la 235 km/h. 

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register