Menu

Auto rulate 

   

Mini a dezvăluit Cooper JCW 2019

Producătorul britanic de automobile a oferit primele imagini și informații oficiale cu noua versiune de înaltă performanță a hatchback-ului de clasă mică.John Cooper Works for 2019 se va deosebi de actualul model prin intermediul blocurilor optice cu accente nuanța negru lucios, jantele din aliaj cu design nou de 17 inch și lumina de întâmpinare ce proiectează logo-ul Mini. Partea frontală a hatchback-ului sportiv a fost ușor restilizată, iar în partea din spate pot fi observate stopurile ce integrează steagul Regatului Unit.

Cele mai importante schimbări au avut loc sub capotă, acolo unde a fost montat un filtru de particule, pentru îndeplinirea standardului de poluare Euro 6d-TEMP. Filtrul se regăsește pe toate modelele pe benzină a producătorului britanic și este integrat în sistemul de evacuare.Motorul turbo de 2.0 litri în patru cilindri va produce în continuare 228 cp și 319 Nm, și va putea fi cuplat la cutia de viteze manuală cu șase trepte, sau la cea automată cu opt rapoarte. În cazul primei echipări, emisiile de CO2 sunt de 158 – 157 g/km și de 142 – 140 g/km în cazul transmisiei automate. Accelerația de la 0 la 100 de km/h se realizează în 6.3 secunde în cazul variantei standard și în 6.6 secunde în cazul celei decapotabile.

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register