Menu

Auto rulate 

   

Mazda CX-5 primește o serie de îmbunătățiri pentru 2019

Mazda a pregătit dotări tehnice suplimentare și o versiune nouă de echipare pentru SUV-ul compact.

Producătorul japonez de automobile va oferi în acest an sistemele de infotainment Apple CarPlay și Android Auto ca dotare tehnică de serie pentru toate versiunile echipare, alături de noul sistem de climatizare în două zone.Versiunile de echipare Sport Nav+ vor fi dotate cu cameră retrovizoare, reglaj electric pentru scaunul șoferului, sistem de deblocare a ușilor fără cheie, volan și scaune frontale cu încălzire, display de tip head-up și hayon cu acționare electrică.

Pe lângă dotările suplimentare disponibile pentru actualele variante de echipare, Mazda a lansat o nouă versiune de top, GT Sport Nav+. Aceasta se bucură de o listă de dotări standard impresionantă, ce include jantele din aliaj de 19 inch, blocurile optice adaptive și tehnologie LED, ecranul de 7 inch poziționat între instrumentele de bord, materiale noi pentru tapițerie, iluminarea ambientală, accesoriile decorative metalice și din lemn, oglinda retrovizoare fără ramă, sistemul de monitorizare a atenției șoferului și camera cu vedere la 360 de grade.Pe lângă dotările suplimentare, Mazda CX-5 va beneficia de o serie de modificări pentru îmbunătățirea ținutei de drum și a manevrabilității. Acestea constau în bare anti ruliu mai groase pe față și mai mici pe spate, bucșe și suporturi noi pentru spate.

Propulsia va fi asigurată în continuare de motoarele diesel de 148 și 181 cp sau cel pe benzină de 163 cp, disponibile cu transmisie manuală sau automată.

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Log In or Register