Menu

Auto rulate 

   

Audi a dezvăluit SQ5 TDI

Producătorul german de automobile a oferit primele imagini și informații oficiale cu versiunea diesel de înaltă performanță a SUV-ului compact.Difeferențele dintre Q5 și SQ5 TDI sunt destul de subtile și constau în bările de protecție față spate restilizate, grila frontală din aluminiu si difuzorul de aer posterior. SQ5 TDI vine echipat cu jante din aliaj de 20 inch, poate fi dotat opțional cu unele de 21 inch, și dispune de sistem de frânare cu etriere de culoare roșie.  

SQ5 TDI se diferențiază de versiunile de bază prin intermediul tapițeriei din piele si Alcantara, scaunelor sport, volanului multifuncțional și a elementelor decorative din aluminiu. Lista echipamentelor interioare include instrumentarul de bord digital Virtual Cockpit cu ecran de 12.3 inch și temă specială, sistemul audio Bang & Olufsen, și cel de încărcare wireless a telefoanelor mobile.Propulsia este asigurată de motorul diesel în șase cilindri de 3.0 litri, ce dezvoltă 347 cp şi 700 Nm. Accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 5.1 secunde, iar viteza top este limitată electronic la 250 km/h. Audi SQ5 are un consum de 6.8 litri la suta de kilometri și respectă normele de poluare Euro 6d-temp.

Noua versiune Q5 dispune de un sistem electric de 48V, alimentat de un acumulator litiu-ion de 10 Ah, ce acționează un compresorelectric. Acesta înlocuiește turbocompresorul la turații de până la 1 650 rpm, atunci când nu este acționat de către gazele de eșapament, pentru asigurarea unui cuplu maxim.Puterea motorului este transmisă la sol prin intermediul cutiei automate cu opt rapoarte și a sistemului de tracțiune integrală Quattro, ce trimite până la 70% din cuplu motor la roțile din față sau până la 85% către cele din spate.
phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register