Menu

Auto rulate 

   

Peugeot a dezvăluit noul 208

Producătorul francez de automobile a oferit primele imagini și informații oficiale cu noua generație a supermini-ului 208.

Peugeot 208 2019 este bazat pe noua platformă tehnică CMP a grupului PSA, pe care mai este bazat DS 3 Crossback și pe care vor fi dezvoltate viitoarele Opel Corsa și Citroen C4. Noua platformă CMP este disponibilă pentru segmentele B și C, iar printre beneficiile oferite se numără greutatea totală cu 30 kg mai puțin, comparativ cu platforma precedentă, dar și posibilitatea montării de sisteme de propulsie electrice.Din punct de vedere estetic, noul 208 beneficiază de același design ca cel al lui 508, având ca element principal luminile de zi cu tehnologie LED, poziționate sub faruri, și inserțiile de culoare neagră lucioasă pentru partea posterioară, ce unesc stopurile. Versiunea GT dispune de un kit pentru caroserie mai sportiv, cu extensii de culoare neagră pentru pasajele roților și un spoiler de aceeași culoare pentru partea superioară a hayonului.

Interiorul noului 208 va fi puternic digitalizat, cel puțin pe versiunile de echipare superioare, acolo unde vom întâlni instrumentele de bord digitale 3D i-Cockpit, ce utilizează reflexia pentru crearea iluziei de afișaj tridimensional, și un ecran tactil de 7 sau 10 inch, cu conectivitate Android Auto și Apple CarPlay, poziționat deasupra consolei centrale.

    

La lansare, Peugeot 208 2019 va beneficia de 3 motorizări pe benzină, de 1.2 litri în trei cilindri, cu o versiune aspirată natural de 74 cp și două turbo de 99 sau 128 cp. Versiunea de 74 de cai va fi oferită împreună cu transmisia manuală cu cinci rapoarte, iar cele mai puternice, alături de cutia manuală cu șase viteze sau cea automată cu opt trepte.

Pentru cei ce încă preferă motoarele diesel va fi disponibil un singur propulsor BlueHDi în patru cilindri de 1.5 litri ce produce 99 cp, transmiși la sol prin intermediul cutiei manuale cu șase viteze.Noul 208 va fi disponibil încă de la lansare și cu un sistem de propulsie electric de 134 cp, ce asigură o autonomie de până la 340 km.

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register