Menu

Auto rulate 

   

Jaguar a dezvăluit noul XE

Producătorul britanic de automobile a oferit primele imagini și informații oficiale cu noua versiune a compactei sale.

După cum este de așteptat în cazul unui facelift, modificările exterioare sunt minore, partea frontală primind blocuri optice cu 12 mm mai înguste în comparație cu actualul model, cu lumini de zi pe bază de LED-uri, cu design ‘J-blade’, o grilă frontală mai proeminentă și o bară de protecție cu prize de ventilație mai mari.Partea din spate va primi bări de protecție restilizate, ce vor varia în funcție de nivelul de echipare, stopuri cu design tip ‘Chicane’ și semnalizări secvențiale ca dotare standard.

Interiorul va dispune de un volan nou, inspirat de cel al modelului I-Pace, o consolă centrală redesenată, panouri pentru portiere cu butoane noi pentru controlul geamurilor, oglinzilor exterioare și al scaunelor, mânere restilizate și materiale de calitate superioară.Panourile ușilor și tapițeria vor fi disponibile în culorile negru, crem, gri, roșu și culoarea bronzului, iar versiunile superioare vor beneficia de piele Windsor. Habitaclul noului XE va fi presărat cu accesorii decorative din lemn și fibră de carbon pentru uși și bord, metalice pentru consola centrală și grile din aluminiu pentru difuzoarele sistemului audio Meridian.

Dacă tot am ajuns la capitolul tehnologiei interioare, menționăm sistemul de infotainment Touch Pro Duo cu ecran de 10.2 inch, camerele retrovizoare și sistemul de încărcare wireless pentru telefoanele mobile.  

    

Propulsia va fi asigurată în continuare de motoarele pe benzină de 2.0 litri de 247 și 296 cp, și dieselul de aceeași capacitate cilindrică ce produce 178 cp. Toate propulsoarele vor fi oferite standard alături de transmisia automată cu opt rapoarte.

phone Ionut: 0745088660 /  phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Log In or Register