Menu

Auto rulate 

   

Skoda a prezentat Kamiq

 

Producătorul ceh de automobile a expus primul SUV compact în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Skoda Kamiq are un design inspirat de cele mai recente modele ale producătorului cu sediul în Mladá Boleslav, cu blocuri optice înguste, ce găzduiesc patru unități de tip LED pentru luminile de zi și semnalizatoare progresive, sub care se regăsesc farurile disponibile de asemenea cu tehnologie LED.

Design-ul exterior este completat de grila frontală proeminentă, capota bine conturată, stopurile înguste și denumirea Skoda de pe hayon, în locul siglei tradiționale.

Interiorul dispune de un bord îngust, cu prize de mari dimensiuni pentru sistemul de climatizare, și care integrează tehnologie de top. Aici includem sistemul de infotainment cu ecran de 9.2 inch, ecranul de 10.25 inch pentru instrumentele de bord digitale, sistemul de încărcare wireless pentru telefoanele mobile, conectivitatea USB-C, lumina ambientală și sistemele de siguranță activă.

Habitaclul dispune de finisaje de calitate superioară dar și de un spațiu de depozitare generos, de 400 litri pentru portbagaj sau 1.395 litri atunci când sunt rabatate scaunele spate.

Skoda Kamiq va putea fi achiziționat în compania TSI-urilor de 1.0 litri cu 94 sau 113 cp, sau a celui de 1.5 litri ce dezvoltă 148 cp. Singura versiune diesel va fi propulsată de TDI-ul de 1.6 litri de 113 cp, toate cele patru unități transmițând puterea la sol prin intermediul roților frontale.

phone Ionut: 0745088660 /  phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Log In or Register