Menu

Auto rulate 

   

SEAT a dezvăluit Leon Cupra R ST

Leon Cupra R ST se va diferenția din punct de vedere estetic de modelul din care derivă prin intermediul barei de protecție față cu design nou și elemente decorative cu nuanța cuprului, a splitterului din fibră de carbon și a plafonului panoramic.

Leon Cupra R ST va mai beneficia de praguri laterale proeminente, jante din aliaj de 19 inch, difuzor de aer posterior ce integrează cele patru țevi de eșapament și un spoiler pentru partea superioară a hayonului.

Interiorul dispune de elemente decorative de nuanța cuprului, scaune sport, volan acoperit cu Alcantara, panouri pentru uși restilizate, instrumente de bord digitale și sistem de deblocare a ușilor fără cheie.

Cupra R ST va fi propulsat de motorul turbo de 2.0 litri în patru cilindri, pe benzină, ce produce 296 cp și 400Nm. Puterea va fi transmisă la sol prin intermediul cutiei automate DSG cu șapte viteze și a sistemului de tracțiune integrală, pentru o accelerație de la 0 la 100 km/h în 4.9 secunde.

Cupra R ST va putea fi achiziționat alături de un kit de tuning de la Abt, ce va urca puterea TSI-ului până la 365 cai, în acest caz suta de kilometri fiind atinsă cu 0.4 secunde mai repede.

Lista modificărilor tehnice va fi completată de șasiul și suspensiile modificate, și sistemul de frânare oferit de Brembo.

 

 

 

phone Ionut: 0745088660 /  phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Log In or Register