Menu

Auto rulate 

   

ABT Sportsline a dezvăluit RS5-R

Tunerul german de automobile a oferit primele imagini și informații oficiale cu programul de tuning pentru noul Audi RS5 Sportback.

Kit-ul de tunning RS5-R conține o grilă frontală personalizată, un spoiler din fibră de carbon pentru bara de protecție față, lamele de culoare neagră pentru lateralele bării, elemente decorative pentru părțile laterale, jante din aliaj de 21 inch, un spoiler și difuzor de aer pentru partea din spate.

Interiorul va beneficia de schimbător de viteze finisat cu fibră de carbon, plăcuțe decorative cu logo-ul ABT pentru praguri și pentru luminile de pe interiorul ușilor, precum și o insignă cu numere de la 1 la 50, ceea ce înseamnă că avem de-a face cu o serie limitată.

Noul Audi RS5 Sportback este disponibil momentan doar în Statele Unite, ceea ce înseamnă că modificările tehnice s-au realizat asupra motorului V6 de 2.9 litri twin-turbo, ce produce 503 cp și 690 Nm, cu 59 de cai și 90 de Nm mai mult decât versiunea de serie. Stabilitatea va fi și ea îmbunătățită prin montarea unor stabilizatoare sport pe ambele axe și a arcurilor ajustabile.

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register