Menu

Auto rulate 

   

Hyundai a dezvăluit Tucson N Line

Producătorul coreean de automobile a oferit primele imagini și informații oficiale cu versiunea sportivă a SUV-ului compact.

Tucson N Line se va diferenția de modelul de bază prin intermediul luminilor de zi cu tehnologie LED, grilei frontale cu finisaj de culoare neagră, bărilor de protecție față spate cu design specific modelelor N Line, jantelor din aliaj de 19 inch și prin intermediul spoilerului montat în partea posterioară a plafonului.

Habitaclul va dispune de materiale speciale pentru tapițerie, cu cusături contrastante, pedale din aliaj și elemente decorative marca N Line.

Lista propulsoarelor va fi preluată de la modelul de bază, astfel sub capotă vom găsi motorul de 1.6 litri pe benzină, ce produce 174 cp, sau unitățile diesel de 1.6 și 2.0 litri, cu 134 sau 182 cp. Tucson N Line va putea fi achizționat, la alegere, cu tracțiune față sau integrală, împreună cu transmisia manuală cu șase trepte sau cea automată cu șapte rapoarte.

Singurele noutăți de natură tehnică constau în rigidizarea arcurilor suspensiei cu 8 % pe față și 5% pe spate, și modificarea softului direcției, pentru un control mai precis.

phone Ionut: 0745088660 /  phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Log In or Register