Menu

Auto rulate 

   

Hyundai a dezvăluit Tucson N Line

Producătorul coreean de automobile a oferit primele imagini și informații oficiale cu versiunea sportivă a SUV-ului compact.

Tucson N Line se va diferenția de modelul de bază prin intermediul luminilor de zi cu tehnologie LED, grilei frontale cu finisaj de culoare neagră, bărilor de protecție față spate cu design specific modelelor N Line, jantelor din aliaj de 19 inch și prin intermediul spoilerului montat în partea posterioară a plafonului.

Habitaclul va dispune de materiale speciale pentru tapițerie, cu cusături contrastante, pedale din aliaj și elemente decorative marca N Line.

Lista propulsoarelor va fi preluată de la modelul de bază, astfel sub capotă vom găsi motorul de 1.6 litri pe benzină, ce produce 174 cp, sau unitățile diesel de 1.6 și 2.0 litri, cu 134 sau 182 cp. Tucson N Line va putea fi achizționat, la alegere, cu tracțiune față sau integrală, împreună cu transmisia manuală cu șase trepte sau cea automată cu șapte rapoarte.

Singurele noutăți de natură tehnică constau în rigidizarea arcurilor suspensiei cu 8 % pe față și 5% pe spate, și modificarea softului direcției, pentru un control mai precis.

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register