Menu

Auto rulate 

   

Mitsubishi a dezvăluit L200 Absolute

 

Producătorul japonez de automobile a prezentat un concept bazat pe utilitara L200 cu prilejul Salonului Auto din Bangkok.

Conceptul bazat pe Mitsubishi L200 dispune de modificări estetice semnificative. Jantele de pe versiunea de serie au fost înlocuite cu unele din aliaj de culoare neagră, cu elemente de corative cromate, și pe care sunt montate anvelope Falken Wildpeak.

Partea frontală se remarcă prin bara de protecție din fibră de carbon și grila cu finisaj de culoare neagră, și suportul de pe acoperiș, ce include reflectoare cu tehnologie LED și mânere de culoare roșie, pe părțile laterale.

Tot pe părțile laterale observăm extensii din fibră de carbon pentru pasajele roților, dar și un hayon pentru partea din spate, realizat din același material.

Cel mai probabil, sub capotă se regăsește același motor turbodiesel de 2.4 litri în patru cilindri, ce produse 179 cp. Însă suspensia înălțată cu 50 de milimetri și encartamentul mărit, sporesc abilitățile off-road ale lui L200 Absolute, în comparație cu versiunea de serie.

Mitsubishi va prezenta conceptul la o serie de evenimente auto în decursul acestui an, iar dacă feedback-ul este unul pozitiv, L200 Absolute va beneficia de o sersiune de serie.

 

phone Ionut: 0745088660 /  phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Log In or Register