Menu

Auto rulate 

   

Skoda Karoq și Kodiaq vor beneficia de o motorizare nouă

Cele două SUV-uri ale producătorului ceh de automobile vor putea fi echipate pe viitor și cu motorul TSI de 2.0 litri.

Unitatea pe benzină de 2.0 litri în patru cilindri produce 187 cp și 320Nm, și va fi disponibilă doar cu transmisia automată cu șapte viteze și sistemul de tracțiune integrală.

Pentru modelul Karoq, motorul turbo pe benzină va fi disponibil doar în versiunea de echipare Sportline. În acest caz, accelerația de la 0 la 100 km/h se va face în 7 secunde iar viteza maximă va fi de 211 km/h, la un consum mediu de 8.6 litri la suta de kilometri.

Skoda Kodiaq va dispune de același propulsor în versiunile de echipare Kodiaq SE L, Scout, Sportline, Edition și L&K. SUV-ul de clasă mare va accelerea de la 0 la 100 km/h în 7.7 secunde și va putea atinge 209 km/h, la un consum mediu de 9.4 litri la suta de kilometri.

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register