Menu

Auto rulate 

   

Citroen a dezvăluit C1 Urban Ride

 

Producătorul francez de automobile a oferit primele imagini și informații oficiale cu versiunea specială a automobilului de oraș.

Versiunea specială Citroen C1 este disponibilă în culorile exterioare Scarlet Red sau Lipizzan White, și dispune de jante din aliaj de 15 inch, elemente decorative pentru pasajele roților și plafon textil cu acționare electrică.

Interiorul beneficiază de tapițerie în două culori, cu cusături de culoare roșie, elemente decorative pentru bord și covorașe cu logo-ul ‘Urban Ride’. Pe lista tehnologiilor interioare sunt incluse camera retrovizoare, sistemul audio cu patru difuzoare și cel de infotainment cu ecran de șapte inch, Apple CarPlay și Android Auto.

Sub capotă se află motorul de 1.0 litri în trei cilindri, pe benzină, ce oferă 70 cp și 93 Nm. Puterea este transferată către roțile din față prin intermediul cutiei de viteze manuale, cu cinci rapoarte. C1 Urban Ride are un consum mediu de 5.3 litri la suta de kilometri, emite 93g de CO2 pe kilometru, și atinge 100 km/h în 12.6 secunde.

Lista dotărilor opționale include sistemul de deblocare a ușilor fără cheie, senzorii de lumină, aerul condiționat automat, sistemul Citroen’s Active City Brake și cel de recunoaștere a semnelor de circulație.

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register