Menu

Auto rulate 

   

MS-RT a dezvăluit propria versiune a lui Transit Connect

Tunerul britanic de automobile a oferit primele imagini și informații oficiale cu versiunea modificată a utilitarei Ford.

2019 ms rt transit connect 2

Din punct de vedere estetic, Transit Connect MS-RT se diferențiază de modelul de serie prin intermediul bării de protecție cu difuzor de aer și al grilei radiatorului, în partea din față, prin pragurile laterale și jantele din aliaj de 18 inch OZ Racing, pe care sunt montate anvelope Michelin, în părțile laterale, iar posteriorul dispune de bară de protecție modificată, cu difuzor de aer, sistem de evacuare cu patru țevi de eșapament și spoiler pentru plafon.

2019 ms rt transit connect 3

Opțional, Transit Connect MS-RT poate fi dotat cu jante din aliaj de culoarea bronzului și terminații de culoare neagră pentru eșapament.

Pentru interior, tunerul britanic a pregătit tapițerie din piele Nappa combinată cu piele din căprioară, volan cu finisaj din fibră de carbon, spațiu de încărcare cu iluminare LED, cameră retrovizoare, uși de încărcare pe ambele părți și sistem de infotainment cu soft special.

2019 ms rt transit connect 4

Propulsia va fi în continuare asigurată de motorul diesel EcoBlue de 1.5 litri, ce produce 118 cp și 270 Nm, împreună cu transmisia manuală sau automată, cu șase trepte de viteză.

 

phone Ionut: 0745088660 /  phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Log In or Register