Menu

Auto rulate 

   

Lexus a dezvăluit RX facelift

Producătorul japonez de automobile a oferit primele imagini și informații oficiale cu noua versiune a SUV-ului compact.

2020 lexus rx facelift 2

Versiunea pentru 2020 a lui Lexus RX va beneficia de bări de protecție față spate restilizate, faruri și stopuri cu design nou, praguri laterale și difuzor de aer posterior noi.

RX facelift va fi echipat cu blocuri optice cu tehnologie LED și funcție BladeScan Adaptive High-beam, ce permite ca prin intermediul unor oglinzi de mici dimensiuni, să ofere vizibilitate mai bună șoferului atunci când conduce cu faza lungă activă, fără să incomodeze șoferii mașinilor ce vin din sens opus.

2020 lexus rx facelift 3

Interiorul dispune îmbunătățiri pentru al treilea rând de scaune, menite să ofere ocupanților mai mult loc pentru picioare. Tot la interior vom găsi sistemul multimedia Apple CarPlay și Android Auto cu funcție de recunoaștere a vocii, suport pentru telefon și ecran tactil.

Pe lista sistemelor de siguranță întâlnim funcția de recunoaștere a semnelor de circulație, cruise control și sistemul de avertizare precoliziune, controlate prin intermediul unui radar, ce detectează pietoni atât în timpul zilei, cât și al nopții.

2020 lexus rx facelift 4

Lexus RX facelift va fi propulsat de un sistem hibrid format dintr-un motor V6 de 3,5 litri și un sistem de tracțiune integrală electric, ce produc 308 cp și 335 Nm. Viitorul model va atinge suta de kilometri în 7.7 secunde și va avea un consum mediu de 5.2 litri la suta de kilometri.

phone Ionut: 0745088660 /  phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Log In or Register