Menu

Auto rulate 

   

Intrebari frecvente

Cum platesc ?
In momentul in care v-ati decis sa achizitionati o masina din parcul nostru, aveti posibilitatea sa faceti plata cash direct la banca sau puteti plati prin transfer bancar. Plata se face in lei la cursul de vanzare BCR, din ziua efectuarii platii.

Cum rezerv o masina?
Ati gasit o masina care va place, dar din diferite motive nu o puteti achita integral? Atunci o puteti rezerva prin plata unui avans echivalent cu 10 % din valoarea masinii. Din momentul platii avansului, masina ramane rezervata pentru dumneavoastra, pana la plata integrala.

Exista posibilitate de leasing?
La noi puteti achizitiona masina dorita si in leasing. Colaboram cu mai multe firme de leasing pe care vi le putem recomanda in vederea obtinerii finantarii. Pentru intocmirea dosarului de leasing va trebuii sa aduceti un set de acte, enumerate in rubrica - Finantare auto

Cand mi se preda masina?
Stim ca sunteti nerabdatori sa plecati la primul drum cu noua dumneavoastra masina. Asa ca, va vom preda autoturismul, imediat ce banii se vor confirma integral in contul nostru. Astfel puteti pleca cu masina chiar in aceasi zi in care faceti plata.

Am si garantie?
Oferim o garantie de 12 luni pentru cutie si motor ( fara alte anexe ), tuturor masinilor achizitionate din parcul nostru. Garantia se acorda doar primului cumparator de la Autorulate, in limita a 15.000 de km.

Aveti si alte intrebari ?
Ne puteti contacta aici

phone Telefon vanzari: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 08:00 - 17:30

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register