Menu

Auto rulate 

   

Stiri

Au aparut noi informatii referitoare la Audi A4

2015 Audi A4 fataInformaţii referitoare la noua generaţie a lui A4, disponibilă începând de anul viitor, au fost lansate în presa germană.

Sedanul german va avea dimensiuni asemănătoare cu cele ale actualei generaţii, şi va beneficia, de asemenea, de versiuni coupe, convertible, Sportback şi Allroad.

Noul A4, ce mai poartă denumirea B9, va deveni primul model cu structură monococă din oţel construit pe Glossary Link platforma MLB (modular longitudinal arhitecture) ce dispune de o serie de componente ce reduc greutatea cum ar fi panorile de aliminiu. Se prevede astfel o scădere în greutate cu până la 100 de kilograme pentru modelul de bază ce va cântări 1,3 tone.

Citește mai departe

Rezvani Motors a dezvaluit noul Beast

2014 rezvani motors beast 1Producătorul american de automobile a dezvăluit noul supercar bazat pe Ariel Atom.

Realizat de către Samir Sadikhov, designer-ul auto care a contribuit la dezvoltarea conceptelor Aston Martin DBC şi Ferrari Xerzi, Beast este bazat pe Glossary Link platforma tehnică realizată de producătorul britanic Ariel Motor pentru modelul Atom.

Noul model de la Rezvani Motors are un design exterior aerodinamic, cu panouri angulare pe partea din spate, şi va putea fi dotat cu parbriz detaşabil, bare de protecţie interioare şi jante RS05 PUR pe care sunt montate anvelope de 235/35/19 pe faţă şi 295/30/19 pe spate. Caroseria este realizată din fibră de carbon, oferind o greutate totală de doar 666 kg.

Citește mai departe

Lamborghini Urus ar putea fi primul model cu motor turbo din istoria constructor italian

2018 lamborghini urus 2Lamborghini ar putea renunţa la motoarele V10 şi V12 aspirate natural în favoarea unui V8 turbo.

Urus ar putea avea sub capotă un motor supraalimentat ca urmare a normelor de poluare tot mai drastice impuse de Uniunea Europeană. Directorul general al Lamborghini, Stephan Winkelmann, a precizat că noul SUV ar putea fi propulsat de o unitate turbo, ce asigură performanţe sportive la un consum mic de combustibil.

Citește mai departe

Renault lanseaza o editie speciala Captur impreuna cu Helly Hansen

2014 renault captur helly hansen 1Helly Hansen şi Renault vor lansa o ediţie spcială a crossover-ului Captur, ediţie ce va fi disponibilă în Europa începând de luna viitoare.

La exterior, noul Captur poate fi vopsit în roşu, în timp ce acoperişul poate fi finisat în negru sau în culoarea fildeşului. Captur Helly Hansen poate fi personalizat şi în alte scheme de culori cum ar fi Negru Etoile şi acoperiş în nuanţa fildeşului, Gri Cassiopee cu acoperiş negru sau Glossary Link caroserie la culoarea fildeşului şi acoperiş negru.

Citește mai departe

Porsche vrea sa lanseze Cayenne coupe in cinci usi

Porsche Cayenne sportProducătorul cu sediul în Stuttgart vrea să intre pe piaţa crossover-elor în cinci uşi cu aspect de coupe, segment lansat de BMW X6 şi urmat de Range Rover Sport şi Mercedes-Benz MLC.

Dacă va ajunge la faza de producţie, Cayenne Coupe va fi construit pe noua platformă MLB Evo dezvoltată de grupul Volkswagen, platformă pe care va fi bazat şi noul Audi Q7, următoarea generaţie Cayenne, noul Touareg, precum şi primele SUV-uri Bentley şi Lamborghini.

Citește mai departe

phone Telefon vanzari: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 08:00 - 17:30

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register