Menu

Auto rulate 

   

Ford a expus Focus facelift la Geneva

2014 ford focus facelift 1Noul model a preluat design-ul celor mai recente maşini din gama producătorului american prin adoptarea grilei asemănătoare celor de pe Aston Martin.

Pe lângă grila trapezoidală, noul Focus a fost dotat cu Glossary Link faruri bi-xenon restilizate ce beneficiază sistem automat de reglare, stopuri redesenate iar caroseria a suferit mici modificări.

Focul facelift vine echipat cu a două generaţie a sistemului de infotaiment SYNC, mai ergonomic, ce beneficiază de display touch screen color de 8 inci şi harti de navigaţie 3D. Sistemul audio, conectarea telefoanelor mobile, sistemul de navigaţie şi aerul condiţionat Glossary Link climatronic pot fi controlate acum mai uşor prin intermediul comenzilor vocale.

Sistemul Ford MyKey oferă posibilitatea proprietarului să controleze anumite funcţii ale maşinii atunci când o dau pe mâna copiilor. Astfel, viteza maximă şi volumul audio pot fi limitate la un anumit nivel. Mai mult, în cazul în care centurile de siguranţe nu au fost cuplate, sistemul audio trece pe mut şi se poate bloca posibilitatea decuplării sistemului de control al tracţiunii şi a sistemului de asistenţă la parcare.

Pe lista dotărilor de ordin tehnic este inclus noul sistem de asistenţă la parcare Perpendicular Parking, ce facilizează parcarea perpendiculară cu spatele. Sistemul permite şoferului să parcheze automobilul doar prin acţionarea acceleraţiei şi a frânei, ghidarea fiind automată prin intermediul senzorilor ultrasonici...vezi mai multe poze pe site-ul de stiri auto

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register