Menu

Auto rulate 

   

Abarth a prezentat 695 Biposto, un Fiat 500 cu 190 de cai putere

abarth logoAbarth a marcat împlinirea a cinci decenii de la lansarea modelului 695 prin expunerea la Salonul Auto de la Geneva a lui 685 Biposto.

La exterior, 695 Biposto primeşte bare fata - spate redesentate, cu un look mai agresiv,  Glossary Link jante din aliaj de 18 inci OZ, cu greutate redusă, praguri noi, iar geamurile laterale au fost înlocuite cu unele fixe din policarbonat.

La interior, bancheta din spate a fost înlocuită cu un roll-bar marca Poggipolini, scaunele Sabelt din faţă beneficiază de centuri de siguranţă cu prindere în patru puncte, în spatele volanului regăsim un un display TFT în timp ce un ecran LCD multifunctional este poziţionat pe consola centrală.

Noul 695 este propulsat de un motor T-Jet de 190 cai putere, care asigură un sprit de la 0 la 100km/h în doar 5.9 secunde iar viteza maximă este de 230km/h. Aceste performanţe pot fi atinse graţie greutăţii de doar 997 kg, raportul de greutate/putere fiind de 5.2kg/cp...citeste tot articolul pe siteauto.ro

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register