Menu

Auto rulate 

   

nanoFLOWCELL AG a prezentat conceptul e-Sportslimo

2014 Quant e Sportlimousine 3nanoFLOWCELL AG descrie modelul ca un autovehicul foarte interesant pentru cercetare, ce beneficiază de o combinaţie unică de tehnologie inovativă, design excelent şi un sistem nou de înmagazinare a energiei bazat pe tehnologia nanoFLOWCELL.

Producătorul din Liechtenstein susţine că prototipul are drept scop stimularea ideilor în cadrul cercetărilor în dimeniul acumulatorilor destinaţi autovehiculelor, în special celor bazaţi pe tehnologia flow-cell.

nanoFlowcell AG a fost înfiinţată la sfârşitul anului 2013 şi este condusă de directorul de cercetare Nunzio La Vecchia, compania axându-se pe tehnologia de stocare şi regenerare a energiei.

Conceptul măsoară 5 25 metri în lungime, la fel ca un Mercedes Benz Clasa S, şi poate transporta patru persoane la bord. Partea frontală are un aspect agresiv, oferit de farurile alungite, garda la sol joasă şi grila cu lamele orizontale de culoare roşie, lamele prezente şi pe prizele de aer poziţionate sub faruri, şi un difuzor de aer spate cu un far de ceaţă poziţionat central asemenea maşinilor de Formula 1...citeste tot articolul pe site-ul de stiri auto

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register