Menu

Auto rulate 

   

Zenvo ST1 a debutat in Europa

2014 zenvo st1 5Zenvo a prezentat la Salonul Auto de la Geneva varianta de producţie în masă a supercar-ului ST1.

Modelul, dezvăluit în anul 2008, beneficiază de o parte frontală cu design unic, agresiv, Glossary Link caroserie angulară şi Glossary Link jante din aliaj de 19 şi 20 de inci pe care sunt montate anvelope Michelin Super Sport. De design-ul lui Zenvo ST1 s-au ocupat Christian Brandt şi Jesper Hermann, directorii firmei de consultanţă auto Hermann Brandt Hartvig.

Interiorul beneficiază, în ciuda faptului că are un design asemănător supercar-urilor din 90, de elemente din fibră de carbon, volan cu baza dreaptă şi de scaune sport cu reglare electrică. Printre dotările interioare mai enumerăm aerul condiţionat Glossary Link climatronic dual-zone, sistemul de navigaţie, display-ul de tip heads up şi sistemul audio marca Bose...citeste tot articolul pe siteauto.ro

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register