Menu

Auto rulate 

   

Seat a confirmat oficial lansarea unui SUV compact în 2016

2016 seat crossover 1Spaniolii de la Seat au confirmat oficial lansarea primului SUV undeva în 2016, proiectul derulându-se de 2 ani la fabrica Martorell.

Noul model va fi bazat pe Glossary Link platforma modulară MQB pe care este dezvoltat şi Leon, tot de la aceasta împrumutând design-ul exterior, farurile cu LED-uri, protecţiile laterale şi forma capotei. SUV-ul va fi oferit atât în versiune cu tracţiune faţă cât şi cu tracţiune integrală, puterea fiind asigurată de propulsoare în patru cilindri diesel şi pe benzină din gama Leon.

SUV-ului cu dimensiuni asemănătoare modelelor Nissan Qashqai şi Kia Sportage va fi dezvoltat la Centrul Tehnic Seat din Martorell, unde îşi desfăsoară activitatea peste 900 de ingineri. Tot la Martorell este produsă şi caroseria lui Q3 încă din 2011.

Seat vrea să debuteze cu acest model într-un segment în creştere, care reprezintă aproape un milion de maşini anual în Europa şi a urcat cu peste 40% în ultimii cinci ani. SUV-ul va fi produs la o fabrică din Europa de Est unde costurile sunt mai mici, iar, pe viitor, se va extinde în în China, Mexic, Turcia şi Algeria...citeste tot articolul pe siteauto.ro

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register