Menu

Auto rulate 

   

Peugeot va lansa 208 Cabriolet anul viitor

2015 peugeot 208 cc 1Conform presei franceze Peugeot va oferi o versiune decapotabilă cu plafon textil pentru 208 în a doua jumătate a anului viitor.

După lansarea versiunilor hatchback şi GTI gama 208 va fi extinsă cu un model decapotabil. Spre deosebire de 206 CC şi 207 CC noul cabrio va fi dotat cu plafon textil în detrimentul celui metalic, noul acoperiş având o greutate mai mică şi un cost de producţie scăzut.

Plafonul textil va fi realizat dintr-un material cu trei straturi ce va asigura o antifonare asemănătoare acoperişului metalic, în timp ce restul caroseriei va asigura o rigiditate apropiată versiunii coupe. Acţionarea acoperişului va fi automată chiar şi din exteriorul maşinii prin intermediul unui buton ataşat pe cheie, ceea ce înseamnă că portbagajul va pierde din capacitatea de depozitare...citeste tot articolul pe site-ul de stiri auto

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register