Menu

Auto rulate 

   

BMW va oferi o versiune M Sport MPV-ului Active Tourer de la Seria 2

2014 bmw seria 2 active tourer m sport 4Producătorul german vrea să facă MPV-ul mai atragător prin lansarea unui pachet sport ce va fi disponibil din luna noiembrie.

Pachetul va include o bară faţă nouă, asemănătoare ce cele de pe M3 şi M4, cu orificii de ventilaţie mărite, faruri pentru ceaţă, o bară spate nouă şi tipsuri cromate pentru eţapament. Tot pentru exterior sunt oferite şi pragurile laterale, jantele din aliaj de 17 şi 18 inci iar suspensia va fi coborâtă cu 10 mm pentru o Glossary Link manevrabilitate îmbunătăţită.

Aspectul exterior este completat de insignele M, vopseaua Albastru Estoril Blue, elemente decorative pentru geamuri cu finisaj negru şi grila faţă de culoare neagră.

Pentru interior sunt disponibile scaunele sport cu Alcantara şi broderie de culoare albastră, volanul multifuncţional îmbrăcat în piele, inserţii metalice pentru praguri şi schimbătorul de viteze, plafon în nuanţa antracit cu cusături albastre şi carcasă pentru cheie în culorile M...citeste tot articolul pe siteauto.ro

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register