Menu

Auto rulate 

   

Volkswagen testeaza o varianta si mai puternica a modelului Golf

2014 vw golf r 1O versiune mai agresivă a hatchback-ului Volkswagen Golf a fost surprinsă în timpul testelor pe circuitul Nurburgring din Germania purtând insigna GTI.

Prototipul este dotat cu pachetul Performance GTI, Glossary Link jante din aliaj de 18 inci, etriere roşii, suspensia este coborâtă iar la interior este montat un rollbar şi scaune Golf R. Tot la exterior se pot vedea montate un Glossary Link spoiler faţă proeminent şi unul montat pe acoperiş.

Modelul surprins la teste ar putea fi versiunea de producţie a conceptului Golf R Evo prezentat în ianuarie, cu o greutate scăzută, obţinută prin înlocuirea scaunelor din spate cu bare de protecţie interioare, montarea unor scaune sport cu greutate mică în faţă, a unor jante din aliaj uşor iar o parte a caroseriei precum şi plafonul construite din fibră de carbon...citeste tot articolul pe site-ul de stiri auto

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register