Menu

Auto rulate 

   

BMW a confirmat productia modelului X7 la fabrica din Spartanburg, Carolina de Sud

2016 bmw x7 1Producătorul german va investi 726 milioane de euro în uzina din Spartanburg pentru a atinge cota de 450 000 unităţi pe an până la sfărşitul lui 2016.

Noul SAV (Sport Activity Vehicle) va avea o capacitate de şapte locuri, pe rânduri de scaune, şi va fi conceput în special pentru piaţa din Statele Unite.

X7 va fi bazat pe o versiune modificată a Seriei 7 iar la fabricarea sa se vor utiliza materiale uşoare precum Glossary Link fibra de carbon şi aluminiul, ce vor asigura un consum de combustibil scăzut pentru dimensiunile sale.

Pe lângă X7 BMW a confirmat şi producţia în serie a versiunii hibride X5 cu sistem de propulsie format dintr-un motor pe benzină cu patru cilindri ce dispune de tehnologie Twin-Power Turbo şi un motor electric de 95 cai putere. Toată puterea produsă de aceste motoare va fi transmisă printr-un sistem de tracţiune integrală...citeste tot articolul pe siteauto.ro

phone Cristi: 0742100875

 

Auto Rulate Expozitiei nr 2 - Program: L-V: 8-17:30, S: 10-14

Bd-ul. Expozitiei, nr.2 sector 1, Bucuresti, Romania

Auto rulate

Autorulate este unul dintre cele mai mari parcuri auto din Bucuresti. Aici veti gasi numai masini rulate ce au avut pana acum doar un singur proprietar.

Istoric cunoscut

Masinile noastre sunt verificate cu atentie inainte de a fi expuse la vanzare, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere. Istoricul lor este cunoscut, putand fi usor verificat, intrucat sunt insotite de caietul service ce atesta ca reviziile sunt facute la timp, in service autorizat. In plus, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare vehicul cumparat din parcul nostru.

Log In or Register